Collin Crowdfund 100 miljoen infograpic ontwerp JAgd Collin Crowdfund 100 miljoen infograpic ontwerp JAgd Collin Crowdfund 100 miljoen infograpic ontwerp JAgd
Activiteiten
  • data analyse en bewerking
  • infographic ontwerp

Infographic online en op print, verrijkt met mijlpalen

Collin Crowdfund heeft 100 miljoen aan investeringen bereikt en om dat te vieren, hebben we een infographic gemaakt om de 3-jarige weg naar de 100 miljoen te laten zien aan bestaande en toekomstige relaties.

De infographic is uitgevoerd in een online en printversie en bestaat uit een verzameling diagrammen en grafieken over onderwerpen die kenmerkend zijn voor Collin, verrijkt met mijlpalen en wetenswaardigheden die verder uit kunnen klappen op de online versie. Dit geeft ook de mogelijkheid om door te lezen – één van de publicaties over Collin bijvoorbeeld – waardoor een rijk beeld ontstaat.

Balans van investeerders en MKBers

De tweedeling van de infographic fungeert als een balans van investeerders aan de ene kant en MKBers (met een financieringsbehoefte) aan de andere kant. Deze balans – ook te zien in het logo van Collin – maakt het mogelijk de twee partijen te vergelijken en verdeeld de aandacht gelijkmatiger dan wanneer ze onder elkaar geplaatst zouden zijn. Dit is echter wel het geval wanneer de infographic op de mobiele telefoon bekeken wordt, noodzakelijk door het smalle, staande formaat. De tweedeling komt weer samen in een verzameling van cijfers en feiten over Collin zelf.

bekijk de infographic online