Activiteiten
  • functioneel website ontwerp
  • website ontwerp
  • WordPress maatwerk website

Samengaan in kleuren

Na het samengaan met Vitaal Leisure Landschap, vormde de eerder door JAgd ontworpen Vitaal Leisure Landschap website een mooi uitgangspunt voor de nieuwe website van House of Leisure.

Samengaan onder één naam betekende ook een samengaan van huisstijlkleuren, waar een speelse kleurcodering uit voortgekomen is waarmee de verschillende programma’s aangeduid worden. Groen voor het ‘Co-Recreation’ programma en blauw voor het programma ‘Een Gezond Leisureklimaat’. Het zorgt voor een fris nieuw uiterlijk, met oog voor beide afkomsten.

Vind de House of Leisure partner die jou kan helpen

Naast een algehele opfrisser, wilde House of Leisure haar ruim 75 partners meer aandacht geven op de website. Hoe komt een bezoeker snel bij de partner die hij of zij nodig heeft? De oplossing die we bedachten is een indeling in sectoren, die leidt naar een overzicht van een partners in die sector en een uitgebreide partnerpagina. Daarnaast kun je ook gerichter zoeken op naam of trefwoord.

Continue in ontwikkeling

De House of Leisure website is constant in beweging. Samen met het communicatie team zijn we continue aan het meten en bijsturen. Zie hieronder bijvoorbeeld de allereerste voorpagina.

bekijk houseofleisure.eu online

House of Leisure website ontwerp door Jagd ontwerp